Contacteer onze depannagedienst in de regio Antwerpen

Banner_Van_Den_Bosch

Depannage auto regio Antwerpen

Depannage Van den Bosch, uw gespecialiseerde depannagedienst en takeldienst in Antwerpen. Wij regelen bovendien ook alle mogelijke transport voor particulieren, bedrijven en verzekeringsmaatschappijen.

Onze depannagedienst (takeldienst) is er zowel voor nationale als voor internationale transporten. Wij kunnen zowel vrachtwagens, moto’s, autobussen, trucks, machines en oldtimers takelen. Onze uitstekende service zorgt er ook voor dat er steeds een vervangwagen of huurwagen ter beschikking is van onze klant. Onze takeldienst en depannagedienst verleent 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 service. Op die manier kunnen wij uw auto depanneren op elk moment van de dag en u zo snel mogelijk verderhelpen.

 

Daarnaast kan u bij Garage Van den Bosch terecht voor alle onderhoud en service aan uw wagen, vrachtwagen of autobus. Wij verkopen en vervangen ook banden en batterijen. Depannage van uw auto is onze specialiteit.

Kantoor Depannage Van den Bosch.JPG
Depannage, Garage, Banden, Batterijen Van den Bosch Luithagen Antwerpen

Op zoek naar een depannagedienst of takeldienst, een garage voor het onderhoud van uw wagen, truck of bus of nieuwe banden of een nieuwe batterij?

 

Contacteer ons vandaag nog voor prijsinformatie of kom gerust even langs in onze garage in Antwerpen:
03 808 46 78
.

Contacteer ons via mail: infoggvandenbosch@vandenbosch.be

Depannage - Garage Van Den Bosch is gevestigd te Antwerpen Luithagen en is gespecialiseerd in nationale en internationale depannages, in algemene garagediensten, vervangen van banden en batterijen.

Van den Bosch

Ervaren takeldienst voor de regio

Antwerpen en Willebroek!

 

Luithagen Haven 2J

2030 Antwerpen

 

infoggvandenbosch@vandenbosch.be

 

BTW nr 0436555923

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Depannages 24u op 24, 7d op 7